Nyt stort udvalg af hjælpemotorer

Wolturnus er blevet forhandler af en række nye hjælpemotorer og tilbyder nu et bredt sortiment af el-løsninger til forskellige behov, der alle skåner kroppen, forebygger slid og skader, hjælper til fremdrift og gør mere selvstændig og uafhængig.

Der er motorer til de aktive brugere, der gerne vil hurtigere og mere ubesværet frem, motorer til brugere der ikke har så mange kræfter i armene og en ledsagerbetjent motor, der aflaster hjælperen, der skubber den passive bruger frem.

SmartDrive Mx2  er en diskret, lille hjælpemotor, der monteres på kørestolens bagaksel. Den praktiske hjælpemotor styres med et enkelt Bluetooth armbånd. SmartDrive vejer kun 6,5 kg og kan køre 6 km/t.

MySkate er en kompakt hjælpemotor, der spændes foran på kørestolen med en bøjle på fodstøtten. MySkate aflaster skuldre og arme og er let at betjene. Den lille rejseven fylder og vejer ikke meget og er derfor let at have med på ture og bag i bilen. MySkate kan køre 15 km/t.

Den kraftfulde og robuste BATEC er den ultimative aflastning til den aktive bruger i dagligdagen, der både aflaster og sikrer stabil kørsel på alskens underlag.  BATEC monteres med diskret beslag under køre-stolen, der sikrer hurtig til- og frakobling. BATEC fås i tre versioner som fuldt elektrisk, hybrid eller manuel med håndpedaler.  BATEC elektrisk kan køre op til 20 km/t og fås også som en tetra-model.

E-move og E-drive er eldrevne drivhjul, der aflaster kroppen og hjælper med fremdrift. E-move forstærker de kræfter, der lægges i drivringene, og E-drive betjenes med joystick. Begge har mange indstillingsmuligheder og passer til både fastramme- og krydsrammekørestole.

TGA er en ledsagerbetjent hjælpemotor, der monteres under kørestolen og betjenes med simpel kontrolboks på skubbehåndtaget. TGA aflaster hjælper, når kørestolen er tung at skubbe. Kan monteres på stort set alle kørestole på markedet.

Kontakt din lokale salgskonsulent for oplysninger om pris, afprøvning og montering.