Studentermedhjælper til marketingafdelingen

29-11-2017

Har du lyst til at prøve kræfter med webkommunikation og marketingopgaver i en nordjysk virksomhed i rivende vækst? Så er du måske vores nye studentermedarbejder

Vil du have jord under neglene og prøve teorier, metoder og teknikker af i praksis? Så er du måske vores nye studentermedarbejder i marketingafdelingen

Wolturnus er en nordjysk virksomhed med 55 medarbejdere, der producerer og sælger kørestole, hjælpemidler og sportsudstyr til handicappede. Vi har travlt som aldrig før, da vi i disse år både starter op i nye lande og får en større produktportefølje. 2018 bliver et spændende år, hvor Wolturnus blandt andet deltager på store messer i Danmark og udland.

Som studentermedhjælper i vores marketingafdeling kommer du til at indgå i det daglige arbejde på kontoret og bliver en del af vores fagligt dygtige team af to marketingkoordinatorer. Marketingafdelingen varetager mange forskellige opgaver, som du får mulighed for at prøve kræfter med. Vi opdaterer bl.a. webshop, hjemmeside, sociale medier, planlægger messer og events, sørger for merchandise, producerer nyt markedsføringsmateriale og servicerer vores udenlandske partnere og danske salgsafdeling. Du får et grundigt indblik i hverdagen i en dynamisk marketingafdeling, hvor alle har mange hatte på og hjælper hinanden i mål.

Hos Wolturnus har vi en uformel tone, et godt sammenhold og er altid åbne over for nye ideer.

Du vil få ansvar for at opdatere hjemmeside, vedligeholde vores webshop, producere indlæg til sociale medier, hjælpe til med planlægning af messer og give en hånd med, når der skal produceres nyt markedsføringsmateriale. Der kan sagtens komme flere og andre opgaver, når vi finder ud af, hvilken person vi kan byde velkommen.

Om dig

  • Du studerer på en relevant videregående uddannelse
  • Du er fleksibel og har mulighed for at arbejde 10-15 timer om ugen ved siden af dit studie
  • Du arbejder selvstændig og kan trives i en til tider hektisk hverdag med mange bolde i luften
  • Du har erfaring med at arbejde i programmerne Adobe Indesign og Photoshop
  • Du skriver et godt og fejlfrit dansk
  • Du kan begå dig på engelsk – både mundtligt og skriftligt

Kendskab til opdatering af hjemmeside eller webshop i CMS-systemer er ligeledes en fordel, da en del af tiden vil gå med netop denne type opgaver. Vi sørger dog for, at du bliver grundigt introduceret til de programmer, vi anvender og til alle opgaver i det hele taget.

Stillingen er som udgangspunkt 12 timer om ugen i dagtimerne ml. kl 8 og 16, men det endelige timeantal aftales før opstart og kan variere. Det må forventes, at der i tiden op til messer og i andre spidsbelastningsperioder skal lægges flere timer. Vi er dog fleksible ifht.  opgaver og eksamensperioder på studiet og lydhør over for dine ønsker og behov til arbejdstider. Timeløn efter kvalifikationer.

Vi ønsker en fuldtidspraktikant i i marketingafdelingen i efteråret 2018, som studentermedhjælpstillingen oplagt kan føre til, hvis kemien og lysten er der for begge parter.

Arbejdspladsen ligger i udkanten af Nibe på adressen Skalhuse 31, 9240 Nibe. Der er busforbindelse til Aalborg. Nogle opgaver kan muligvis løses hjemmefra.

 

Ansøgning

Send ansøgning og CV til marketingkoordinator Louise Holm Mikkelsen på lhm@wolturnus.dk.  Skynd dig at sende din ansøgning afsted, hvis du kunne tænke dig at blive en del af holdet. Vi holder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du ligeledes kontakte Louise på tlf 81100158 eller  lhm@wolturnus.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.