Wheelchairs built for freedom

Wolturnus A/S er en 100 % dansk privatejet virksomhed, der siden 2002 har designet, produceret og solgt kørestole, håndcykler og hjælpemidler i Danmark og udlandet.

Wolturnus designteam består af specialister fra cykelindustrien og kørestolsbrugere, der gennem mange år har deltaget i eliteidræt på topniveau. Som resultat bærer vores produktserier præg af intens udvikling, indgående kendskab til brugerens behov og vores viden fra ekstremsporten. Alle vores kørestole og håndcykler er håndlavet i Danmark. Denne egenproduktion giver os en unik mulighed for at fremstille kundespecifikke løsninger nøje tilpasset brugernes behov og ønsker.

Wolturnus kørestole og håndcykler er fremstillet i de stærkeste materialer og kendt for deres holdbarhed, stabilitet og samtidig den gode og sunde siddestilling. Kørestolens geometri er afgørende for køreegenskaberne. Vi designer rammen af hensyn til kropsbygning og for at sikre minimum rulle- og drejemodstand og maksimal stabilitet.

Vi tror på, at en kørestol skal være en forlængelse af kroppen og give brugeren størst mulig frihed til at tage del i livet med venner og familie. For at opnå denne følelse, skal kørestolen passe perfekt til brugeren af den. Der er ikke to mennesker, der er ens, og derfor tilpasser vi vores kørestole til den enkelte.

 

Vi følger vores produkter til dørs

Hos Wolturnus plejer vi at sige, at vi producerer kørestole, men det vi i virkeligheden sælger, er den gode oplevelse i og med vores hjælpemidler.

Når vi sender en regning, indeholder den alle de ydelser, der er nødvendige for at få et godt og veltilpasset hjælpemiddel. Vi sender altid kun én regning med gennemskuelige priser. Den indeholder både hjælpemidlet, tilbehør samt besøg af en salgskonsulent ved både opmåling til hjælpemidlet, og når det færdige produkt skal leveres til kunden. Det er nemlig meget vigtigt, at hjælpemidlet tilpasses korrekt og siddestillingen sikres.

Hos Wolturnus sætter vi en ære i at følge vores kørestole og hjælpemidler helt til dørs.  Kyndig vejledning og god service er vigtige led i processen. Vi sælger nemlig ikke bare hjælpemidler, der leveres i en papkasse, men derimod ekspertise og en god oplevelse.

Skulle der opstå problemer med et produkt, kan vi desuden reparere og levere reservedele – både til de kørestole og hjælpemidler vi selv forhandler, men også til mange andre produkter på markedet.

Det mener vi er god service.