Corona nødberedskab – kontakt os på 88 80 82 60 hele døgnet

Trods den nuværende, alvorlige situation i Danmark er vi hos Wolturnus stadig klar til at tage imod alle henvendelser på mail og telefon, men vores fokus er nu på akutte sager.

Wolturnus etablerer fra torsdag d. 12. marts et døgnåbent nødberedskab ved behov for ekstra hurtige leveringer af fx madrasser og puder. Vi tilbyder selv at køre hurtigt ud i forbindelse med leveringer eller ved behov for vigtige og hurtige konsultationer.

Du kan kontakte os på nødtelefonen hele døgnet: 88 80 82 60

Vi arbejder på højtryk for at holde lagerbeholdningen oppe, så vi kan levere til jer så hurtigt som muligt. Vores produktion holdes i gang, så vi fortsat kan levere kørestole, men også produkter som madrasser og puder er på lager.

Måtte der opstå spørgsmål eller problemstillinger, som vores fagpersonale kan hjælpe med at svare på, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for det samme!

Vi passer godt på, følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger om Covid-19 (coronavirus) og tager alle de forholdsregler, vi overhovedet kan. Alle interne møder, udlandsrejser og besøg fra udlandet er aflyst eller udsat.