Hjælpemidler i verdensklasse

Wolturnus fremstiller kørestole og håndcykler, der er tilpasset brugeren. Kroppens anatomi og fysiologi skal spille sammen med kørestolens egenskaber, så man opnår en følelse af frihed og mobilitet.

Mange videnskabelige studier viser, at jo bedre en kørestol er tilpasset brugeren, jo mindre risiko er der for senskader. Derfor er vi meget fokuserede på at tilpasse vores kørestole til den enkelte. Hos Wolturnus er der mulighed for at sætte sit personlige præg på kørestolen eller håndcyklen – kun fantasien sætter grænser.

Læs mere

Besøg vores Showrooms

Showrooms & Salg DK:
- Skalhuse 31, 9240 Nibe
- WTC, Borupvang 3 ,
2750 Ballerup
- Samsøvej 30, 8382 Hinnerup

Produktion:
- Halkærvej 24, Bislev
9240 Nibe

info@wolturnus.dk

Webinar: Pulsationsmadrasser

D. 2. juni fra kl. 10.00-11.00 afholder vi webinar om pulsationsmadrasser. På dagen vil vores udviklingsdirektør, Christian Gammelgaard O., præsentere flere af vores pulserende madrasser og fremvise deres egenskaber. Derudover får vi besøg af Dr. Peter Worsley, der er lektor i sundhedsvidenskab ved University of Southampton og anerkendt som ekspert indenfor tryksårsforebyggelse. Som deltager vil du have mulighed for at stille både Peter og Christian spørgsmål.

Mere information om tilmelding kommer senere.

CPOP Dag 2021 - nu som webinar

Grundet Covid-19 er den årlige CPOP Dag 2021 blevet digital, men vi deltager stadig! Dagen afholdes i stedet løbende i første halvdel af 2021 gennem en række webinarer, hvor vi deltager den 21. maj.

Her vil vi holde oplæg med fokus på børn og unges siddestilling og positionering i bade- og toiletstole. Til webinaret, der afholdes af CPOP, vil vores dygtige terapeuter og konsulenter, Hanne Schouboe, Cathrine Strandby og Pernille Andersen, dele ud af deres viden om emnet. De vil blandt andet præsentere RAZ-CAT, der effektivt kan bruges til at sikre en god sidestilling og positionering hos børn og unge ved bade- og toiletsituationer, og rådgive om hvordan stolen og dens funktioner benyttes optimalt.

Webinaret afholdes af CPOP d. 21. maj fra kl. 12.00 - 13.10, og er for alle med interesse for børnehjælpemidler.

Vi glæder os til at holde oplæg for jer.

LIVE fra showroomet

Du får nu muligheden for at komme med på virtuelt showroom besøg, når vi for første gang afholder LIVE fra vores showroom i Nibe. Den 9. juni fra kl. 09.00 - 11.30 står vi klar til at tage imod dig online via Microsoft Teams, hvor du og dine meddeltagere får mulighed for at få fremvist og demonstreret en lang række af vores produkter. Udsendelsen vil foregå således, at den bliver opdelt i timeslots, hvor forskellige produktkategorier bliver præsenteret. På den måde kan du som deltager nemt vælge, hvilke af de forskellige produktkategorier og produkter du vil se mere om, og undgå at bruge tid på de produkter, der ikke er interessante for dig. Du vil desuden have mulighed for at få fremvist de specifikke produkter, du måtte efterspørge.

Program for dagen:

9.00-9.30 Kørestolsdesign, rygsystemet ILSA og den gode siddestilling

9.30-9.40 Pause

9.40-10.10 Hjælpemotorer til aflastning af kørestolsbrugere

10.10-10.20 Pause

10.20-10.50 Siddepuder og tryksårsforebyggelse i den siddende stilling

10.50-11.00 Pause

11.00-11.30 Tryksårsforebyggende madrasser