Kom til hjælpemiddelroadshows i Brønderslev og Børkop

Den 5. og 6. marts inviterer ni danske hjælpemiddelproducenter til storstilet roadshow. Kom fordi i  Brønderslev eller Børkop, oplev arrangørernes nye produkter og hør foredrag om fysisk aktivitet efter erhvervet hjerneskade.

Til forårets jyske roadshows møder du Wolturnus og de otte andre virksomheder bag arrangementet, og vi står alle klar til at demonstrere vores mange forskellige hjælpemidler.

Vi inviterer dig også til foredrag om hjerneskader og hjælpemidler. Det kan være en stor udfordring at være fysisk aktiv efter erhvervet hjerneskade. Foredraget sætter fokus på fysisk aktivitets betydning for funktionsevne og sundhed og hvad der kan gøres for at intensivere rehabilitering og forebygge inaktivitetsrelaterede lidelser, som kan være af fysisk, psykisk og social karakter. Fokus er et selvstændigt og meningsfuldt liv.

Jørgen Roed Jørgensen fra Center for Hjerneskade gæster Road-show’et og lover deltagerne et godt indblik i dette spændende og vigtige område. Foredraget er begge dage kl. 10.30.

Det er GRATIS at deltage i roadshowet og kræver ingen tilmelding. Der serveres morgen- og frokostanretning begge dage.

TID OG STED
Tirsdag den 5. marts kl 9-15, Brønderslev Hallerne, Knudsgade 15, 9700 Brønderslev
Onsdag den 6. marts kl 9-15,  Brejning Forsamlingshus, J.L. Varmingsvej 1, 7080 Børkop

Download invitation