Kom til hjælpemiddelroadshows i Næstved og Roskilde

Den 1. og 2. november inviterer ni danske hjælpemiddelproducenter til storstilet roadshow. Kom fordi i  Næstved eller Roskilde, oplev arrangørernes nye produkter og hør foredrag om fysisk aktivitet efter erhvervet hjerneskade.

Til efterårets to roadshows møder du Wolturnus og de otte andre virksomheder bag arrangementet, og vi står alle klar til at demonstrere vores mange forskellige hjælpemidler.

Vi inviterer dig også til foredrag om hjerneskader og hjælpemidler. Det kan være en stor udfordring at være fysisk aktiv efter erhvervet hjerneskade. Foredraget sætter fokus på fysisk aktivitets betydning for funktionsevne og sundhed og hvad der kan gøres for at intensivere rehabilitering og forebygge inaktivitetsrelaterede lidelser, som kan være af fysisk, psykisk og social karakter. Fokus er et selvstændigt og meningsfuldt liv.

Jørgen Roed Jørgensen fra Center for Hjerneskade gæster Road-show’et og lover deltagerne et godt indblik i dette spændende og vigtige område. Foredraget er begge dage kl. 10.30 og 13.00.

Det er GRATIS at deltage i roadshowet og kræver ingen tilmelding. Der serveres en let morgen- og frokostanretning begge dage.

 

TID OG STED
Onsdag den 1. november kl 9-15, Arena Næstved, Ved Stadion 11, 4700 Næstved
Torsdag den 2. november kl 9-15,  Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej 15, 4000 Roskilde

 

Download invitation