Kom til hjælpemiddelroadshows i Odense og Randers

Den 6. og 7. februar inviterer otte danske hjælpemiddelproducenter til storstilet roadshow. Kom fordi i  Odense eller Randers, oplev arrangørernes nye produkter og hør foredrag om fysisk aktivitet efter erhvervet hjerneskade.

Til de to roadshows møder du Wolturnus og de syv andre virksomheder bag arrangementet, og vi står alle klar til at demonstrere vores mange forskellige hjælpemidler.

Vi inviterer dig også til foredrag om hjerneskader og hjælpemidler. Det kan være en stor udfordring at være fysisk aktiv efter erhvervet hjerneskade. Foredraget sætter fokus på fysisk aktivitets betydning for funktionsevne og sundhed og hvad der kan gøres for at intensivere rehabilitering og forebygge inaktivitetsrelaterede lidelser, som kan være af fysisk, psykisk og social karakter. Fokus er et selvstændigt og meningsfuldt liv.

Jørgen Roed Jørgensen fra Center for Hjerneskade gæster Road-show’et og lover deltagerne et godt indblik i dette spændende og vigtige område. Foredraget er begge dage kl. 10.30-11.30

Det er GRATIS at deltage i roadshowet og kræver ingen tilmelding. Der serveres en let morgen- og frokostanretning begge dage.

.

TID OG STED
Tirsdag den 6. februar kl 9-15, Dalum Landbrugsskole, Landbrugsvej 65, 5260 Odense S
Onsdag den 7. februar kl 9-15,  Arena Randers, Fyensgade 1, 8900 Randers C

 

Download invitation