Job og praktik hos Wolturnus

Vi søger løbende nye medarbejdere til vores virksomhed. Er du interesseret i et job i vores produktion, administration eller salgsafdeling, er du velkommen til at  sende en uopfordret ansøgning til info@wolturnus.dk

Ved indsendelse af en ansøgning accepterer du, at dine oplysninger opbevares i 6 mdr., hvorefter de slettes jf. gældende lovgivning om opbevaring og behandling af persondata. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

 

Aktuelle jobopslag:

 

Er du vores nye makker?

Wolturnus A/S søger medarbejder til montage og efterbearbejdning.

Wolturnus er en 100% dansk privatejet virksomhed, som siden 2002 har designet, produceret og solgt kørestole, håndcykler og mobilitetshjælpemidler. Vores produktion ligger i 9240 Nibe. Hertil søger vi en ny kollega på værkstedet.

Om stillingen
Vi søger en person, der har mod på at prøve noget nyt! Du vil blive en del af det team, der står for montage samt produktkontrol i en af vores produktionsafdelinger i Nibe. Her er der god stemning og et altid godt sammenhold.

Stillingen er fuld tid, fast daghold.

Lidt om dig
Måske har du en håndværksmæssig baggrund, er uddannet inden for cykler, mekanik eller noget helt tredje. Det vigtigste er, at du har hænderne skruet godt på og har teknisk forståelse. Har du flair for tal og IT-systemer, er dette en fordel.

Er du vores nye kollega?
Send din ansøgning til christian@wolturnus.dk eller skriv til os på Facebook. Du kan også ringe til værkfører Christian Bech Frandsen på tlf 81 10 01 59, hvis du vil høre mere om stillingen.

Vi behandler ansøgninger løbende og glæder os til at høre fra dig.