Wheelchairs built for freedom

Wolturnus A/S er en 100 % dansk privatejet virksomhed, der siden 2002 har designet, produceret og solgt kørestole, håndcykler og hjælpemidler i Danmark og udlandet.

Wolturnus designteam består af specialister fra cykelindustrien og kørestolsbrugere, der gennem mange år har deltaget i eliteidræt på topniveau. Som resultat bærer vores produktserier præg af intens udvikling, indgående kendskab til brugerens behov og vores viden fra ekstremsporten. Alle vores kørestole og håndcykler er håndlavet i Danmark. Denne egenproduktion giver os en unik mulighed for at fremstille kundespecifikke løsninger nøje tilpasset brugernes behov og ønsker.

Wolturnus kørestole og håndcykler er fremstillet i de stærkeste materialer og kendt for deres holdbarhed, stabilitet og samtidig den gode og sunde siddestilling. Kørestolens geometri er afgørende for køreegenskaberne. Vi designer rammen af hensyn til kropsbygning og for at sikre minimum rulle- og drejemodstand og maksimal stabilitet.

Vi tror på, at en kørestol skal være en forlængelse af kroppen og give brugeren størst mulig frihed til at tage del i livet med venner og familie. For at opnå denne følelse, skal kørestolen passe perfekt til brugeren af den. Der er ikke to mennesker, der er ens, og derfor tilpasser vi vores kørestole til den enkelte.