ruben spaargaren kørestoltennis wolturnus

Vi er glade for at kunne annoncere, at tennisspilleren Ruben Spaargaren er kommet under Wolturnus’ vinger. Ruben har fra en tidlig alder været aktiv og involveret i sport. At han blev handicappet i 2010, satte derfor ikke en stopper for, at Ruben kunne udleve sin store passion for sport. Mere præcist dyrker Ruben kørestolstennis, hvor den eneste variation fra almindelig tennis er, at bolden må bounce en gang mere end normalt, før den slås tilbage.

I 2014 fik Ruben muligheden for at blive en del af ”the Dutch junior selection team”, hvor han siden har opnået gode resultater både på internationalt og nationalt plan. Ruben sigter efter at komme endnu højere op på ranglisterne, så han en dag kan kalde sig en af verdens bedste.

Resultater:

  • 2015 – Sølvmedalje med junior holdet til World Team Cup i Tyrkiet
  • 2015 – Vinder til den hollandskr nationale junior turnering
  • 2016 – Bronzemedalje som junior til World Team Cup i Tokyo, Japan
  • 2016 – Finalist til den hollandske nationale senior turnering
  • 2017 – Vinder i både double og single ved ITF Future Tournament BNP Paribas Handisport de Cagnes Sur Mer

Ruben stræber efter at deltage i de paralympiske lege i Tokyo 2020, hvor Wolturnus ønsker at bidrage til indfrielsen af Rubens store drøm. Dette gøres gennem fremstillingen af en ny tenniskørestol til Ruben, som skal være med til at give ham den ekstra komfort og stabilitet, som er nødvendig under centrale og højintense kampe.

Galleri

 

Se og læs mere om Ruben Spaargaren:

Hjemmeside
Facebook