Wolturnus byder velkommen til kørestolstennis spilleren Ruben Spaargaren

ruben spaargaren sponsor

Vi er glade for at kunne præsentere, at tennisspilleren Ruben Spaargaren er kommet under vingen af Wolturnus. Ruben har altid været aktivt involveret med sport fra en tidlig alder. At han blev handicappet i 2010, har ikke stoppet ham fra at gøre hvad han elsker. Nemlig at dyrke sport.

I 2014 fik Ruben muligheden for at blive en del af ”the Dutch junior selection team”, hvor han kun har haft travlt siden med mange gode resultater i 2015, 2016 og 2017 både internationalt og nationalt. Ruben stræber efter at komme endnu højere op på ranglisterne, så han en dag kan kalde sig en af verdens bedste.

ruben spaargaren sponsor

Den store drøm for Ruben er, at kunne deltage i de paralympiske lege i Tokyo 2020, og det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe ham på vej med. Derfor er vi i gang med fremstillingen af en ny tennis kørestol til Ruben, som skal være med til at give ham den ekstra komfort og stabilitet, når tenniskampene bliver rigtig intense.

Samarbejdet med Ruben Spaargaren startede i begyndelsen af januar 2018 og vil fortsætte 4 år frem. Vi glæder os til at følge med i hans fremgang på den internationale scene.

 

Se og læs mere om Ruben Spaargaren:

Hjemmeside
Facebook