Webinar – Forebyg tryksår i bade-/ toiletstolen

Så blev det tid til endnu et webinar, som bliver det sidste på denne side af sommerferien.
Denne gang inviterer Wolturnus i samarbejde med den canadiske producent af bade- og toiletstole, RAZ Design inc. til gratis webinar den 2. juli. 

Udviklingsdirektør hos Wolturnus og ekstern lektor ved Aalborg Universitet, Christian Gammelgaard Olesen, afholder webinaret sammen med Emma Friesen, der har skrevet en PhD om siddestillinger i bade- og toiletstole. Til dagligt er hun klinisk direktør hos Raz Design Inc.

Webinaret vil omhandle udfordringerne omkring det at skabe en god siddestilling i en bade/-toiletstol, hvor situationen adskiller sig fra den siddende stilling i kørestolen. Oplægsholderne diskuterer vigtigheden af at tænke siddestilling og tryksårsforebyggelse ind i bade- og toiletsituationer. Samtidig vises der små praktiske eksempler i løbet af de 45 min., som oplægsholderne fordeler mellem sig.

Webinaret afholdes torsdag den 2. juli kl 10.30 og varer ca 45 min. Det er på engelsk, og det er gratis at deltage. Der kan stilles spørgsmål på dansk og engelsk undervejs.

Passer tidspunktet dig ikke?
Så tilmeld dig alligevel. Efter webinaret modtager du nemlig et link med en optagelse til webinaret, som du kan se, når det passer dig.

Tilmeld dig gratis her