Wolturnus udvider sortimentet med RAZ bade- & toiletstole

Raz kørestole cover

RAZ  bade- & toiletstole til børn og voksne er designet med fokus på kvalitet, funktionalitet og mulighed for personlig tilpasning. Produkterne imødekommer komplekse behov hos brugere og lever op til høje krav til sikkerhed, kvalitet og hygiejne.

RAZ har designet toilet- og badestolene i flere størrelser. De er alle meget lette at betjene og tilbyder god komfort og trykaflastning. Wolturnus tilbyder modellerne Raz-AT, Raz-CAT og Raz-AT600.

Raz-AT kan tiltes 40° og har mange justerbare dele for at opnå den bedste komfort og passe til en bred brugergruppe. Raz-CAT er designet ligesom Raz-AT, men denne model er mere kompakt og udviklet til børn, unge og voksne med lille kropsbygning.

Raz-AT600 er omvendt en større model, som henvender sig til store og tunge brugere. Den kan klare helt op til 275 kg og med op til 25° tilt.

For flere tekniske detaljer check de individuelle produktsider på hjemmesiden.

Vi tager de nye bade- & toiletstole med på Health & Rehab Scandinavia 2018, som finder sted d. 15-17 maj i Bella Center, København på messestand C3-022/23. Mød op på messen og se de nye stole samt deltag i workshop og produktdemonstration afholdt af Judith Månsson, som er RAZ produktspecialist og tilstede under hele messen. Læs mere om messen og dens program her.