Team Tryk

Team Tryk består af tre kompetente rådgivere, der er mange års erfaring i undervisning og rådgivning omkring forebyggelse og behandling af tryksår. De har en bred viden om forebyggelse og bekæmpelse af tryksår i både den liggende og siddende stilling og tilbyder en faglig kompetent vejledning i valg af materialer og produkter. Tryksårsteamet har en bred viden om vores sortiment af tryksårsforebyggende produkter og kører rundt i hele landet. Kontakt vores tryksårsteam for kyndig vejledning og fremvisning af vores trykaflastende produkter fra Systam, Blake Medical og Care of Sweden.

 

 

Dorte Læsø er uddannet socialpsykolog og har mere end 25 års erfaring fra hjælpemiddelbranchen. Alle årene har hun beskæftiget sig med tryksårsforebyggelse, hvor hun bl.a. har undervist og oplært sundhedspersonale. Dorte er blandt meget andet produktekspert i ROHO-produkter.

Kontakt Dorte på dla@wolturnus.dk eller (+45) 40 38 40 68

Allan Nørgaard Kristensen er uddannet ergoterapeut og har arbejdet med tryksårsforebyggelse i den danske hjælpemiddelbranche i 20 år. Allan har også arbejdet som ergoterapeut i en stor dansk kommune, hvor han var med til at forme kommunens tryksårsstrategi. Derudover har han undervist i siddestillinger og tryksårsforebyggelse i flere kommuner. Allan har en bred viden om forebyggelse og behandling af tryksår og kan bookes til konsultationer og produktfremvisninger i Jylland og på Fyn.

Kontakt Allan på ank@wolturnus.dk eller (+45) 24 22 00 70

Michael Andresen har 30 års erfaring fra den danske hjælpemiddelbranche, hvor han de seneste 20 år har arbejdet med tryksårsforebyggende produkter. Michael har gennem sit tidligere arbejde beskæftiget sig med Care of Swedens produkter i mange år og giver både kyndig og nærværende rådgivning til personale og privatpersoner på hospitaler og ude i de danske kommuner. Michael kører rundt på hele Sjælland, hvor han kan bookes til konsultation og produktfremvisninger.

Kontakt Michael på man@wolturnus.dk eller (+45) 92 15 25 85

 

Brochure til trykaflastende produkter

Vores trykaflastende produkter omfatter både madrasser og siddepuder af forskellige typer, hvilke du kan læse meget mere om i vores kataloger. Du kan downloade vores madraskatalog her, mens vores pudekatalog kan downloades her. For mere info om vores sortiment af lejrings- og positioneringspuder kan dette katalog hentes.

Desuden kan du besøge vores YouTube-kanal, hvor vi laver videofremvisninger af vores produkter. Du kan allerede nu se video med flere af vores trykaflastende produkter, og der vil løbende blive tilføjet endnu flere. Se videoer og følg med her.