Kommunale samarbejder

Wolturnus samarbejder med det offentlige og indgår løbende nye udbuds- og samhandelsaftaler. Vi har eksisterende udbuds- og samhandelsaftaler på bl.a. kørestole, siddepuder og madrasser og er således rutineret i at indgå i sådanne konstellationer og har et solidt setup til at håndtere ordrer og henvendelser. Vi er oprettet på diverse e-handelsplatforme, som vi er vant til at benytte.

Vi er åben for at indgå samarbejder med endnu flere kommuner og institutioner. Ved interesse i et samarbejde, kan du henvende dig til følgende:

Peter Libak, administrerende direktør; peter@wolturnus.dk
Christian Gammelgaard, udviklingsdirektør; cgo@wolturnus.dk, tlf. +45 30 73 56 85
Kristian Laursen, administrationschef;  kristian@wolturnus.dk , tlf. +45 81 10 01 54

SKI leverandør

Wolturnus blev i 2020 leverandør til SKI (Statens og Kommunernes Indkøbsservice), og kan således levere genbrugshjælpemidler til de mange kommuner, der er en del af SKI. Wolturnus er SKI-leverandør af den statiske luftmadras Curocell AREA Zone fra producenten Care of Sweden. Madrassen er selvjusterende, og kombinerer skum og luft for at skabe de bedste betingelser for komfort og trykfordeling. Det er således med stor glæde og stolthed, at vi tilbyder dette kvalitetsprodukt til en lang række af de danske kommuner.

Læs om madrassen her, hvor du også kan se en videopræsentation af produktet.

Du er velkommen til at kontakte os for rådgivning om madrasser eller info om vilkårene for køb på SKI-aftalen.