Webinar: Kriterier for valg af siddepude

Kriterier for valg af siddepude

I vores kommende webinar vil vi gå i dybden med siddepuder, og hvordan valget af materialer som luft, skum og gel påvirker brugen af puden i forskellige miljøer. Materialernes indflydelse på siddestilling, forflytning, temperatur og friktion er nemlig af afgørende betydning. I løbet af webinaret vil vi også præsentere en nyhed på pudescenen – Blake Split – som revolutionerer siddepudekonceptet.

Om webinaret:

Christian Gammelgaard Olesen, udviklingsdirektør hos Wolturnus og Ph.d. i Biomekanik, vil sammen med Dorte Læsø, salgschef og ekspert i tryksårsforebyggelse, guide os gennem lovgivningen for siddepuder, valg af materialer og vigtigheden af vedligeholdelse for både komfort, funktion og økonomi. Dorte Læsø vil også fortælle om, hvordan hun – som ellers tidligere har sværget til luftpuder – har været med i udviklingen af den nye Blake Split hybrid-pude.

Webinaret vil dække følgende emner:

  • Kravene til siddepuder ifølge MDR-forordningen
  • Vigtigheden af test, både lovgivningsmæssigt og i praksis
  • Introduktion til Blake Split (inkl. video)
  • Personlig beretning fra en benamputeret bruger om hans erfaring med Blake Split
  • Sammenligning af brugen af en Blake Split-pude versus en standardpude i hverdagens situationer
  • Vedligeholdelse af forskellige typer siddepuder

Hvem bør deltage?

Dette webinar henvender sig til behandlende og bevilligende terapeuter og andet sundhedsfagligt personale, som arbejder med borgere i siddende stillinger.

Vi ser frem til at byde dig og dine kollegaer velkommen til en faglig og inspirerende dialog om valg af siddepuder!