Dynamisk Armstøtte – nyt og revolutionerende

Dynamisk Armstøtte fra Bodypoint

Det er med stor glæde og en smule spænding, at Wolturnus lancerer det unikke produkt Dynamisk Armstøtte fra Bodypoint. En ny innovativ og justerbar armstøtte, der er egnet til patienter med manglende funktion i skuldre og arme. Den Dynamiske Armstøtte er nemlig en ægte one of a kind, da den som den eneste armstøtte på markedet kan forebygge kontrakturer i arme og hænder.

Nyt produkt til kendte problematikker

Netop luksation og kontrakturer kan være en stor problematik for paretiske kørestolsbrugere. Tidligere har produkter på markedet ikke kunnet give den optimale støtte og samtidig styrke skulder-, albue- og fingerled.

Den Dynamiske Armstøtte er bygget op af en grundplade med albue- og armstøtte, hvorpå der monteres en håndblok. Grundpladen har en drejemekanisme, som stimulerer og øger bevægelsesmulighederne. Håndblokken er også dynamisk og giver fingrene mulighed for at bøje sig i tilfælde af muskelspændinger. Den Dynamiske Armstøtte har desuden en quick-release-funktion, så den er nem at på- og afmontere.

Den Dynamiske Armstøtte justeres og skræddersyes altid til brugeren, og den kan monteres på alle Wolturnus’ kørestole, og der findes samtidig beslag til de fleste kørestole på markedet.

Læs mere om den Dynamiske Armstøtte her og tag gerne fat i din konsulent, hvis du vil høre mere om Dynamisk Armstøtte til din kørestol.