Health & Rehab – tak for denne gang! 🤩

Health & Rehab 2023-messe

Tak er et fattigt ord 🥰

Sikke en uge! Health & Rehab 2023 er veloverstået, og vi har haft en dejlig pinse til at tænke tilbage på alle de gode oplevelser, messen har givet os i år. 

Udviklingsdirektør, Christian Gammelgaard Olesen, kickstartede de 3 dage med at deltage i en underholdende åbningsdebat med Christian Degn som vært.

Fokus på dette års Health & Rehab var velfærdsteknologi og hjælpemidler, og vi oplevede generelt en meget positiv modtagelse af de kørestole, siddepuder, madrasser, bade- og toiletstole og andre hjælpemidler, som var vores bud på løsninger, der kan afhjælpe presset i den danske sundhedssektor.

Især vores nyheder blev taget imod med stor interesse og nysgerrighed – som den nye Dynamiske Armstøtte fra Bodypoint, det fleksible rygsystem, Free Form, og vores seneste skud pĂĄ kørestols-stammen, W5 Suspension.

Vi er vilde med de gode samtaler, inspirerende indlæg, workshops og nye bekendtskaber, den sidste uges tid har givet os. Tak for denne gang, og tak til messearrangør Danish.Care – vi glæder os allerede til 2025!

 

Se her lidt stemningsbilleder fra de tre dage: