Wolturnus er ny forhandler af Krabat arbejdsstole og mobilitetshjælpemidler

Jockey arbejdsstol med sadelsæde   Pilot hjælpemiddel til at kravleRunner løbehjul og løbecykel med tre hjul

Vi udvider sortimentet til børn og unge med kvalitetshjælpemidler fra Krabat

Krabat står bag en række arbejdsstole og hjælpemidler til børn og unge med udfordringer i den motoriske udvikling. Hjælpemidlerne er kendetegnet af høj kvalitet og nytænkning og med dem udvider vi vores sortiment af hjælpemidler, så vi kan tilgodese flere behov i den siddende stilling og tidlige motoriske udvilking hos børn og unge med særlige behov.

KONTAKT WOLTURNUS FOR MERE INFO

Jockey arbejdsstole med sadelsæde

Jockey-serien består af en række arbejdsstole, der har et helt særligt sæde. Krabat’s sadelsæder er inspireret af terapiridning, og er derfor udformet som en hestesadel. Sadelsædet hjælper patienter med stærk nedsat funktionsevne i at sidde uden støtte, helt oprejst og symmetrisk selvom de til daglig sidder i en kørestol med fuld støtte. Sædets unikke funktion placerer bækkenet i neural position, åbner hoftevinklen og faciliterer til den opret siddende position og samtidig stimulerer den posturelle kontrol.

Krabats sadelstole kan tilpasses børn og unge med forskellige udfordringer og handicap, fra lettere nedsat funktionsevne til svær grad. Alle modellerne kan justeres og tilpasses til brugeren og fås med et stort tilbehørsprogram.

Wolturnus tilbyder tre arbejdsstole med sadelsæde:

Jockey – med li-low understel og mange støttefunktioner
Jockey lite – med kontorunderstel til den aktive bruger
Jockey Basic – med stabilt understel og centralbremse.

Pilot kravlehjælpemiddel

Pilot er et kravlehjælpemiddel til små børn, der hjælper med at styrke motorikken i den tidlige indsats. Pilot giver en udgangsstilling, som stimulerer til leg og deltagelse ved at facilitere kravlebevægelsen, så barnet kommer op fra gulvet. Hjælpemidlet er udstyret med en justerbar gasfjeder, som gør, at barnet tager vægtbæring igennem hofteleddet.

Læs mere om Pilot.

Runner løbecykel

Den kombinerede løbecykel og løbehjul  kan anvendes af børn fra ca. 3 års alderen. Krabat Runner adskiller sig fra traditionelle løbecykler ved, at den har 3 hjul, der giver en højere grad af stabilitet og tryghed for brugeren.

Læs mere om Runner.

KONTAKT WOLTURNUS FOR MERE INFO