Webinar om vekseltryk og pulsation i dynamiske madrasser

Så er vi klar til det sidste webinar på denne side af sommerferien. I webinaret forklares forskellen på traditionelle vekseltryksmadrasser og de innovative pulsationsmadrasser, der med deres intelligente teknologi er ved at overtage markedet for dynamiske madrasser.

Pete Worsley, lektor ved institut for Health & Science ved universitetet i Southhampton, præsenterer resultaterne fra de kliniske studier, han har arbejdet med de seneste år. Worsley har stået i spidsen af en række videnskabelige forsøg, som har undersøgt iltmætning i vævet, når der anvendes hhv. pulsation og vekseltryk i madrassen.

Christian Gammelgaard Olesen, udviklingsdirektør hos Wolturnus og Ph.d. i Biomekanik med speciale i tryksårsforebyggelse, tilfører en praktisk vinkel til teorien og gennemgår de to madrastypers egenskaber og fordele ved brug på sygehuse og i plejesektoren.

Webinaret afholdes onsdag d. 2. juni kl 10.30. Det varer 45 minutter og afholdes på engelsk. Der kan stilles spørgsmål på både dansk og engelsk undervejs.

Arbejder du i driften eller på anden vis er forhindret på tidspunktet, modtager du efter webinaret en mail med link til optagelsen.

Tilmeld dig her