Ny hjemmeside i luften

Wolturnus Mechanics live!

Har du set vores nye hjemmeside? Altså til vores søstervirksomhed Wolturnus Mechanics? Ellers vil vi anbefale, at du hopper over på www.mechanics.dk og tager en lille rundtur.

Wolturnus Mechanics fræser, drejer og bearbejder alle komponenter, der anvendes på vores kørestole og håndcykler. Gennem årene er vi gået fra at benytte underleverandører til at etablere vores egen interne produktion, som i dag hedder Wolturnus Mechanics.

Den består af sit eget team, en højteknologisk maskinpark, voksende ordrebog og store visioner. Jesper Haastrup Johansen står i spidsen for afdelingen, og han udtaler:

“Vores fundament i Wolturnus Mechanics er bygget på mange års erfaring med forskellige aluminiumskomponenter. Det er derfor et logisk næste skridt at stable en selvstændig enhed. Det gør os i stand til at optimere og levere nærmest alle metalelementer til vores egne kørestole, men det giver os også en enorm indsigt og forståelse, når vi skal guide andre virksomheder, som bestiller fræsede specialelementer hos Wolturnus Mechanics.”

Se vores hjemmeside her: www.mechanics.dk – og husk også at følge os på LinkedIn.