Salgsmøde i Wolturnus

I disse dage gæster Wolturnus’ salgskonsulenter hovedkontoret i Nibe. Normalt farer de land og rige rundt og besøger kunder og brugere, men torsdag og fredag har deres jyske kolleger haft glæde af dem.

Sparring og smalltalk

2 gange om året samles Wolturnus’ 8 konsulenter og 2 teknikere normalt. Det er nemlig en glimrende mulighed for at sparre og videndele samt kigge frem – og tilbage. Og så er det jo også vigtigt at prioritere kollegahygge, smalltalk (og lidt kage).

På programmet står emner som salgstal, prissætning, samhandelsaftaler, messeplanlægning og produktudvikling. Planlægning af Wolturnus’ deltagelse på Health & Rehab-messen i Bella Centret fra den 23. – 25. maj står især højt på dagsordenen. Her er det essentielt, at vi får præsenteret de nyeste produkter og nyheder, får opsat en inspirerende messestand – og får booket den gode kaffemaskine og kaffebønner igen i år.

Kl. 13 i dag stempler Dorte, Michael, Mille, Lars, Allan, Marcel, Pernille, Christina, Cathrine og Jakob ud og kører hver til sit. Vi glæder os allerede til, at vi skal samles igen.

God weekend!