Wolturnus i avisen

I uge 15 pryder Wolturnus forsiden af Nibe Avis. Anledningen er, at Christian Gammelgaard Olesen og Peter Libak runder 2 skarpe hjørner, og det markerer Wolturnus med en reception fredag d. 14. april.

Det handler om god energi…

… og den er der masser af, når man læser artiklen på side 2. Det er også en del af overskriften på artiklen, der omhandler Wolturnus’ rejse gennem det seneste godt 20 år frem til i dag. Om hvordan det hele startede i Bislev med “lidt cykler og specialtilpassede kørestole” frem til i dag på tre forskellige adresser i Bislev og Nibe med et stort udbud af hjælpemidler til den danske plejesektor.

Smeden og akademikeren

Kender du den med smeden og akademikeren… kunne være starten på en god joke, men faktisk er det den gode historie om, hvordan Wolturnus for 8 år siden fik tilført nye kræfter i form af ingeniør og ph.d. i biomekanik, Christian Gammelgaard Olesen. Det kan du også læse i Nibe Avis, på side 4 i Erhvervsmagasintillægget.

På side 11 i samme erhvervstillæg kan man også læse om jobmulighederne hos Wolturnus, der pt leder efter nye kræfter til produktionen i form af bl.a. en industritekniker.

Læs alle artiklerne her: Nibe Avis, uge 15.