Wolturnus til Paralympiske Lege i Rio

Kørestolsbasket, håndcykling og triatlon er bare nogle af de paralympiske discipliner, hvor Wolturnus’ grønne vinger kan ende på podiet i Rio.

Når de Paralympiske Lege i Rio 2016 skydes i gang den 7. september bliver det med Wolturnus modeller i mange discipliner. Atleter fra mange forskellige lande har netop valgt Wolturnus sportskørestole og håndcykler til at udøve deres kraftpræstationer.

Både kvindelige og mandelige håndcykelryttere deltager med Wolturnus kneeling håndcykler og racebikes til sommerlegene. Hollandske Jennette Jansen deltager i kvindernes håndcykelløb i sin Wolturnus kneeling håndcykel. Landsmanden Jetze Plat er også spået gode medaljechancer. Den nykårede verdensmester i para-triatlon deltager både i landevejsløb, enkeltstart og para-triatlon, hvor han foruden sin Wolturnus racebike deltager med sin Amasis racerkørestol.

Han er ikke den eneste atlet, der foretrækker Amasis. Margriet van den Broek, Amy Siemons og Kenny van Weeghel fra Holland deltager i atletikdisciplinerne 100-5000m løb i Wolturnus racerkørestole.

Derudover vil Wolturnus basketkørestole også være at finde i Rio De Janeiro. Janet McLachlan fra det canadiske kvindelandshold skal kæmpe om medaljerne i sin specialbyggede Wolturnus center basket kørestol.

Wolturnus er også repræsenteret på det franske landshold, hvor Delphine Bernard skal fægte i sin nye, specialbyggede Wolturnus fægtekørestol.

Vi ser frem til at følge Wolturnus-atleterne og ønsker dem alle held og lykke i Rio.