BATEC: Ny hjælpemotor

Frihed og aflastning til den aktive kørestolsbruger

I efteråret 2014 indgik Wolturnus et samarbejde med den spanske virksomhed Batec Mobility, som producerer de elektriske hjælpemotorer. Batec er udviklet af og til kørestolsbrugere med det formål at give større frihed og selvstændighed til kørestolsbrugere.  Vi er stolte af at kunne præsentere det unikke og banebrydende produkt for danske brugere.

Batec er en batteridreven hjælpemotor, som kan hjælpe den unge, aktive kørestolsbruger med at blive uafhængig og mere selvstandig, når det fx er tid til at flytte hjemmefra og starte uddannelse.

Samtidig er Batec også den ultimative aflastning til den aktive kørestolsbruger. Batec kan nemlig være med til at forebygge skulderskaber og sørger for, at man kan forblive aktiv kørestolsbruger i længere tid.

Batec kan køre op til 20 km/t og på- og afmontores let på kørestolen i løbet af få sekunder og kræver kun et diskret beslag, som monteres på kørestolen. Den elektriske hjælpemotor fås i to varianter, som henvender sig til henholdsvis brugere med almindelig og nedsat håndfunktion.

Tilbud
I øjeblikket tilbyder vi gratis montering på kørestolen samt kurv og smartphone-holder ved køb af en Batec.

Læs mere om Batec her eller kontakt vores salgskonsulent i dit område for mere information eller en prøvetur.