De sætter billeder på dine kørestolsdrømme

Wolturnus har fået to nye 3D-tegnere, som modellerer de kommende kørestole og håndcykler på skærmen, så man kan se dem, før de findes i virkeligheden.

Wolturnus har fra årsskiftet fået en ny dimension på virkeligheden. Christina Koch Pedersen er en af de nye medarbejdere, som skal være med til at flytte produktionen af kørestole op på et højere og mere visuelt niveau. Siden starten af januar har den nyuddannede ingeniør fra Aalborg Universitet arbejdet med at tegne vores kørestole op i 3D. Vores nye kollega skal med sin specialistviden inden for industriel design på sigt lave en 3D-model af alle de kørestole, vi producerer. På den måde kan du som bruger eller fagperson se en model af den endelige kørestol med alle dele, før den sættes i produktion.
3D-tegningerne skal også bruges til at forbedre vores produkter og udvikle nye, hvor design og funktionalitet går op i en højere enhed. Og her er det ikke kun Christina, der tryller på skærmen. I starten af februar bød vi praktikanten Frants Jørgensen velkommen. Han er ved at uddanne sig til produktionsteknolog og skal her i foråret tegne vores håndcykler op i 3D. Disse tegninger skal bruges til at give brugeren et billede af den færdige cykel, men også til at udvikle på design og funktionalitet.