Mød vores tryksårsteam

Hos Wolturnus ønsker vi at gøre livet bedre for vores brugere, og derfor har vi vores eget tryksårsteam. Bag tryksårsteamet står to erfarne herre, som rådgiver kommuner og private borgere i tryksårsforebyggelse og valg af hjælpemidler.

Michael har 30 års erfaring inden for den danske hjælpemiddelsbranche, og har i de seneste 20 år specialiseret sig i tryksårsforebyggende produkter. Han har derfor et unikt kendskab til netop denne type produkter og især Care of Sweden tryksårsforebyggende puder og madrasser. Michael kører rundt på hele Sjælland, hvor han kan bookes til konsultation og produktfremvisninger

Allan er uddannet ergoterapeut og har i de seneste 20 år beskæftiget sig med tryksårsforebyggelse. Allan har tidligere arbejdet som ergoterapeut hos en større dansk kommune, hvor han var med til at implementere deres tryksårsstrategi. Allan har en bred viden om forebyggelse og behandling af tryksår og kan bookes til konsultationer og produktfremvisninger i Jylland og på Fyn.

Er du interesseret i at høre mere omkring forebyggelse og behandling af tryksår, eller ønsker du en fremvisning af vores tryksårsforebyggende puder og madrasser, så klik her for at finde tryksårsteamets kontakt oplysninger.

 

          
Michael Andresen                                         Allan Nørgaard Kristensen