Wolturnus overtager bestyrelsesformandskab i Danish.Care

Den 7. april 2022 overtog Wolturnus bestyrelsesformandskabet i Danish.Care, da udviklingsdirektør i Wolturnus, Christian Gammelgaard Olesen blev valgt ind som ny bestyrelsesformand for brancheorganisationen.

Christian Gammelgaard Olesen er uddannet ingeniør og har haft forbindelse til branchen for hjælpemidler og velfærdsteknologi siden 2007, hvor han ved Aalborg Universitet skrev Ph.d. om siddestilling og tryksår i samarbejde med Wolturnus. Han har været ansat hos Wolturnus siden 2015, hvor han er udviklingsdirektør og medejer og til dagligt arbejder med udvikling, salg, eksport og undervisning af fagpersonale. Han holder blandt andet webinarer og driver bloggen Kørestolslaboratoriet, hvor han berører vigtige og relevante faglige emner som tryksårsforebyggelse og MDR-forordningen for medicinsk udstyr.

”Vores branche befinder sig lige nu i en spændende udvikling med ny sundhedsreform og et større fokus på at bruge de økonomiske ressourcer, så de gavner flest og bedst. Det er en politisk udfordring at skaffe de bedst mulige rammevilkår for hjælpemiddelbranchen – og vigtigst af alt brugerne af vores produkter – og den vil vi i Danish.Care gøre vores til at påvirke i den rigtige retning.”  udtaler Christian Gammelgaard Olesen.

Hos Wolturnus er vi rigtige glade for og stole af det nye formandskab. Vi ser frem til at kunne være med til at gøre en forskel i vores brancheforening Danish.Care, hvor Christian med resten af virksomheden i ryggen vil bidrage med erfaring som både producent og distributør af hjælpemidler på hjemmemarkedet såvel som på eksportmarkedet samt være med til at sætte vigtige aspekter på den politiske dagsorden.

Læs er hvad MEDWATCH skriver om den nye bestyrelse i Danish.Care.